Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa
TM6 TM5 TM31

Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

Gelatina di agrumi e ananas

  • 5 arance
  • 1 pompelmo
  • 8 g di agar-agar
  • 30 g di zucchero di canna
  • 100 g di ananas fresco, a fette sottili 2-3 mm

Salsa al pepe e rosa

  • 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
  • 1 cucchiaino di petali di rosa
  • 200 g di panna acida
  • 3 cucchiai di Marsala dolce
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 1 cucchiaino di zucchero

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
623.2 kJ / 149 kcal
Protein
2.6 g
Sacharidy
27.9 g
Tuk
3.7 g
Nasycený tuk
2.2 g
Vláknina
3.4 g
Sodík
29.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty