Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Protein
- 164.8 g
- Sacharidy
- 323.5 g
- Tuk
- 196.7 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Crema di ceci con vongole
40 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Mousse di baccalà
45 min
Ribollita
2h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min
Baccalà alla ligure
1h
Salsa verde "Bagnet"
15min