
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3643 kcal / 15242 kJ
- Protein
- 164.8 g
- Tuk
- 196.7 g
- Sacharidy
- 323.5 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1hod.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Sformato di baccalà
3hod. 30min
Baccalà alla cappuccina
55min
Mousse di baccalà
45min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà alla ligure
1hod.
Ribollita
2hod. 30min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.
Baccalà mantecato alla veneziana
40min