Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Protein
- 164.8 g
- Sacharidy
- 323.5 g
- Tuk
- 196.7 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ribollita
2h 30 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Puntarelle alla romana
15 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min