Baccalà alla veneziana con polenta

Baccalà alla veneziana con polenta

4.6 96 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 2100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1 cucchiaio di sale grosso

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 164.8 g
Kalorie 15242 kJ / 3643 kcal
Tuk 196.7 g
Vláknina 13 g
Sacharidy 323.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...