Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di noci sgusciate
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci freschi, puliti e asciutti
- 900 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- 100 g di Gorgonzola a tocchetti (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40 min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Malfatti bergamaschi
40 Min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi di ricotta al basilico
40 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.