Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di noci sgusciate
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci freschi, puliti e asciutti
- 900 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- 100 g di Gorgonzola a tocchetti (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi bicolore
2h
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Gnocchi di spinaci
55 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min