Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di zucca
1h 20min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di asparagi
45 Min
Sformatini ai porri
55 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Mini bonet
2 Std.
Flan di carote
50 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan al cavolo viola
55 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Fonduta
8h 20min