Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan al topinambur
40min
Mini bonet
2h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Flan di carote
50min
Semolino dolce
1h
Fonduta
8sa 20 dk
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bonèt
2h