Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ peito de peru, sem pele e sem osso (aprox. 1000g)
- 250 g vinho branco
- 900 g água
- 2 dentes de alho amassados
- 3 folhas de louro seco
- 10 folhas de sálvia fresca
- 2 ramos de tomilho fresco
- 1 pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 1 c. sopa de açúcar mascavo
- 2 c. chá de sal marinho
- 40 g castanhas-de caju, torrada e sem sal
- 2 cebola pequena, cortada ao meio
- ½ cenoura, cortada em rodelas
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- ½ maçã verde, cortada em cubos de 1 cm x 1 cm
- 6 talos de cebolinha, picada
- sal marinho, q.b. para ajustar o sabor
- pimenta do reino preta em pó, q.b. para ajustar o sabor
- 1 folha de alho-poró
- 1 talo de salsa lisa
- 2 ramos de tomilho fresco, somente as folhas
- 30 g manteiga sem sal
- 100 g cranberry desidratada
- 70 g vinho tinto, seco
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 49 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho de alcaparras
Keine Bewertungen
Pêssego Tônica
Keine Bewertungen
Bolinho de arroz com calabresa
35min
Pirão de frutos do mar
1 Std. 10 Min
Torta capixaba
1 Std. 30 Min
Massa aerada (podre)
20 Min
Brioche de parmesão
1 Std. 45 Min
Molho branco
20 Min
Creme de pupunha e queijo brie
45 Min
Molho vinagrete
15 Min
Coalhada seca
15 Std. 10 Min
Sopa de alho-poró e batata
45 Min