Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ filé de peito de peru, sem pele, sem osso (aprox. 1000g)
- 250 g vinho branco
- 900 g água
- 2 dentes de alho amassados
- 3 folhas de louro seco
- 10 folhas de sálvia fresca
- 2 ramos de tomilho fresco
- 1 pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 1 c. sopa de açúcar mascavo
- 2 c. chá de sal marinho
- 40 g castanhas de caju, torrada e sem sal
- 2 cebola pequena, cortada ao meio
- ½ cenoura, cortada em rodelas
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- ½ maçã verde, cortada em cubos de 1 cm x 1 cm
- 6 talos de cebolinha, picada
- sal marinho, q.b. para ajustar o sabor
- pimenta do reino preta em pó, q.b. para ajustar o sabor
- 1 folha de alho poró
- 1 talo de salsa lisa
- 2 ramos de tomilho fresco, somente as folhas
- 30 g manteiga sem sal
- 100 g cranberry desidratada
- 70 g vinho tinto, seco
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 49 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de bacalhau
1 Std.
Risoto de pera com gorgonzola
30 Min
Risoto de camarão com limão siciliano
30 Min
Creme de legumes com tirinhas de frango
45 Min
Geleia de Framboesa
25 Min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Bolinho de arroz com calabresa
35 Min
Empadão do mar
1 godz. 35 min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Sopa cremosa de aspargos
30 Min
Sopa de alho-poró e batata
45 Min
Sopa de cebola gratinada
35 Min