Nípu- og kasjúhnetupaté (vegan)

Nípu- og kasjúhnetupaté (vegan)

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
6 skammtar

Suroviny

  • nípur afhýddar, skornar í tvennt langsum
    300 g
  • hvítlauksrif ekki afhýða
    6
  • sólblómaolía
    1 msk
  • steinselja, fersk
    5 g
  • salvíulauf, fersk
    5 g
  • kjúklingabaunir, í dós síið vökvann frá og skolið (1 x 400 g dós)
    240 g
  • kastaníuhnetur (eldaðar, afhýddar)
    75 g
  • vegan rjómaostur
    80 g
  • kókosjógúrt vegan
    80 g
  • malað cumin
    ½ tsk
  • sítrónusafi eftir smekk
    1 - 2 tsk
  • sjávarsalt eftir smekk
  • svartur pipar eftir smekk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Sodík 126 mg
Protein 4 g
Kalorie 677 kJ / 162 kcal
Tuk 9 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše