Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2613 kJ / 624 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 110 mg
Alternativní recepty
Somon la aburi în stil asiatic
1h 45min
Pește în sos de curry
35min
Soldăței de omletă
Žádné hodnocení
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Žádné hodnocení
Pere sous-vide cu sos de scorțișoară
Žádné hodnocení
Pollock cu crustă de cartofi și dovleac
1h
Gustări cu praz și cârnat uscat
1h
Scones cu Camembert și struguri
40min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4h 25min
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.