
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 624 kcal / 2613 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 110 mg
Alternativní recepty
Sparanghel cu lămâi și capere
25min
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Žádné hodnocení
Antricot de vită sous-vide
2hod. 45min
Piept de pui sous-vide
Žádné hodnocení
Cotlet de porc sous-vide
2hod.
Pește slab sous-vide
Žádné hodnocení
Tartar de vită
10min
Sos pentru grătar în stil texan
20min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1hod. 5min
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1hod. 10min
Chili con carne gătit lent
5hod. 5min
Supă de ceapă
1hod.