Piept de rață sous-vide

Piept de rață sous-vide

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
2 porții

Suroviny

  • piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
    4 bucăți
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1200 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 110 mg
Protein 49 g
Kalorie 2613 kJ / 624 kcal
Tuk 46 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...