Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cuori di carciofo, a metà
- 1000 g di acqua
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 582.3 kJ / 139.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 310.5 mg
Alternativní recepty
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Sformatini di agretti
1h
Sformato di cardi
1h
Sformatini patate e porri
55 min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15 min
Flan al cavolo viola
55 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min