
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cuori di carciofo a metà
- 1000 g di acqua
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 139.2 kcal / 582.3 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 310.5 mg
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1hod.
Soufflè ai cardi al vapore
1hod. 20min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1hod. 20min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1hod. 15min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Sformato di cardi
1hod.
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min