Zařízení & příslušenství
HongKong Style Soy Braised Chicken
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4330.5 mg
Protein
20.1 g
Kalorie
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
38.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Open Cooking
32 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
KL Hokkien Noodles
35min.
Steamed Pork Patty
Žádné hodnocení
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25hod.
Beef and Dumpling Stew
1hod. 55min.
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min.
Black sticky rice pudding
9hod. 40min.
Black rice pudding
25hod. 5min.
Black Bean Pig's Tail Soup
2hod. 20min.
Hakka Rice Wine Chicken
1hod. 25min.
Dried Chilli Chicken with Potato
30min.
Pan-fried pork buns
2hod.
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min.