Kompatibilní verze
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 70.5 g
- Tuk
- 49.8 g
- Nasycený tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 473.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Steamed greens with lemon feta
20min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Stewed fruit compote
55 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Brandy custard (TM6)
15 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Meringues
5 Std.