Zařízení & příslušenství
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Poached pears
-
raw sugar to taste80 - 120 g
-
water250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
cinnamon quills2
-
whole cloves12
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dry red wine (1 bottle)750 g
-
Beurre Bosc pears peeled4
Mulled wine gel
-
pure maple syrup80 g
-
agar agar10 g
-
sea salt¼
-
ground black pepper⅛ tsp
Cheesecake
-
unsalted butter softened40 g
-
gingernut biscuits (approx. ½ packet)100 g
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pecan nuts chopped, to serve
-
micro herbs to decorate
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
473.4 mg
Protein
10.7 g
Kalorie
3532.4 kJ /
841.1 kcal
Tuk
49.8 g
Vláknina
7.4 g
Nasycený tuk
29.7 g
Sacharidy
70.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Facebook Live
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pears in red wine
3hod. 20min.
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168hod. 35min.
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1hod.
Hollandaise sauce
15min.
Béarnaise sauce
20min.
Glazed carrots with honey
1hod. 10min.
Cauliflower mash
25min.
Nam Jim
10min.
Pimm's sabayon with strawberries
20min.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Scallops with pea purée
25min.
Hollandaise
15min.