Kompatibilní verze
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 70.5 g
- Tuk
- 49.8 g
- Nasycený tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 473.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Watermelon granita
6h 15min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min