Kompatibilní verze
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 64.6 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 123.1 mg
Alternativní recepty
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Traditional crème brûlée
25h
Classic zabaglione
15 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min