Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
nebo 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- 100 g de nata
- 1 cucharadita de humo líquido (volitelně)
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
- 2 - 4 pellizcos de sal negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 2106.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de coliflor
40 min
Puré de coliflor trufado
25 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 Std. 50 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Pollo teriyaki (Al vacío)
2h
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3h
Rodaballo al cava con arroz basmati
40 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Huevos mollet, puré de zanahoria y panecillos de coco al vapor
2h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3sa 20 dk