Panceta con puré de coliflor tostada al vacío

Panceta con puré de coliflor tostada al vacío

4.7 18 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 5hod. 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 1350 g de agua
  • 30 g zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
  • 20 - 30 g de queso parmesano rallado
  • 100 g de nata
  • 1 cucharadita de humo líquido (volitelně)
  • 1 ¼ cucharadita de sal
  • 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
  • 2 - 4 pellizcos de sal negra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 2106.3 mg
Protein 22.2 g
Kalorie 2406 kJ / 575 kcal
Tuk 51.7 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 18.5 g
Sacharidy 5.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...