Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
nebo 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- 100 g de nata
- 1 cucharadita de humo líquido (volitelně)
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
- 2 - 4 pellizcos de sal negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 2106.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de coliflor trufado
25 dk
Puré de coliflor
40 dk
Salmonetes con crema de espárragos y limonada de lombarda
40 dk
Pilaf de arroz salvaje con aguja de cerdo (Cocción de arroz)
1 godz. 10 min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3 Std.
Puré de trufa y coliflor
25 dk
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 dk
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1sa 25 dk
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1 godz.
Crema de brócoli (Batch cooking)
15 Min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min