Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)

Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)

4.6 17 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 5hod. 20min
4 raciones

Suroviny

  • de agua
    1350 g
  • de zumo de limón
    30 g
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • de panceta curada de 8 x 5 cm
    4 trozos
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de ramilletes de coliflor de 3 cm
    600 g
  • de queso parmesano rallado
    20 - 30 g
  • de nata
    100 g
  • de humo líquido (volitelně)
    1 cucharadita
  • de sal
    1 ¼ cucharadita
  • de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
    5 - 6 ramitas
Montaje
  • de sal negra
    2 - 4 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 575 kcal / 2406 kJ
Protein 22.2 g
Tuk 51.7 g
Sacharidy 5.2 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 18.5 g
Sodík 2106.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...