Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 700 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de courgette, coupée en tronçons
- 1 citron vert, zeste et jus
- 500 g d'eau
- 80 g de pomme de terre, coupée en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de concentré de tomate
- ½ piment frais, épépiné
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 453 kJ / 108 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de poivron rouge
35min
Velouté carotte-betterave
35min
Soupe de courgette et menthe
35min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Soupe de panais
35min
Crème de carotte
30 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Potage au poireau
30 min