
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 1 branche de céleri coupée en morceaux
- 800 g de bulbes de fenouil coupés en morceaux
- 150 g de pommes de terre coupées en dés
- 1 cube de bouillon de légumes
- 800 g d'eau
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 112 kcal / 466 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de fenouil
50min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe de panais
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de topinambour
45min