Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 800 g de bulbes de fenouil, coupés en morceaux
- 150 g de pommes de terre, coupées en dés
- 1 cube de bouillon de légumes
- 800 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 466 kJ / 112 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Velouté de fenouil
50 Min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Soupe de panais
35 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min