Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide entière
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en petits cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Crème de carotte
30min
Soupe de panais
35min
Velouté poivron rouge-citron vert
20min
Crème de petits pois
40min
Crème de laitue au raifort
40min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de champignons
20min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Velouté de courgette
25min
Soupe d'aubergine épicée
30min