Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide entière
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en petits cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté poivron rouge-citron vert
20min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Velouté de tomate
30 min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Crème de carotte
30 min
Velouté de courgette
25 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Potage au poireau
30 min