Zařízení & příslušenství
Polenta in fiur
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porzioni
Suroviny
-
270 g di farina di grano saraceno per polenta
-
900 g di panna (min. 30% di grassi)
-
5 g di sale
-
300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Sodík
2.1 mg
Protein
17.4 g
Kalorie
3621.3 kJ /
865.5 kcal
Tuk
69.9 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
43.2 g
Sacharidy
43.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Voi...Noi...Bimby® - Gennaio 2021
31 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Crauti e würstel
35min.
Frappè alle ciliegie
15min.
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1hod.
Risotto timo e toma
35min.
Polenta di grano saraceno
1hod.
Taroz
1hod.
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min.
Cassoeula
1hod. 25min.
Polenta al formaggio
1hod.
Risotto ai quattro formaggi
40min.
Polenta taragna
1hod. 15min.