Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 69.9 g
- Nasycený tuk
- 43.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 2.1 mg
Alternativní recepty
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 Std. 40 Min
Polenta
1 Std.
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Risotto timo e toma
35 Min
Guancia di maiale sottovuoto
8 Std. 30 Min
Tiramisù menta e cocco
8 godz. 35 min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min