
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g de fraises fraîches coupées en deux
nebo 150 g de fraises surgelées - 20 g de sucre roux
- 40 g de beurre coupé en morceaux
- 8 escalopes de veau (environ 3 mm d'épaisseur)
- farine de blé pour fariner
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kcal / 888 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 207 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon au citron et à la câpre avec courge en rubans
Žádné hodnocení
Takoyaki de poulpe
20min
Mi-cuits vapeur chocolatés au coeur fondant (Métrique) (TM6, TM5)
2hod. 55min
Steaks de surlonge et beurre aux herbes, pommes de terre au romarin et brocolis
45min
Punch d'horreur
20min
Truite farcie au maroilles
1hod.
Spaghetti carbonara fraîches
1hod. 5min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1hod.
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1hod. 25min
Pilons de poulet laqués à la mangue
55min
Avocado toast et œuf mollet
15min