Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g de fraises fraîches, coupées en deux
nebo 150 g de fraises surgelées - 20 g de sucre roux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 escalopes de veau (environ 3 mm d'épaisseur)
- farine de blé, pour fariner
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 207 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 Min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 Std.
Frozé
25min
Magret de canard aux pommes et blé
1 godz. 5 min
Poulet rôti avec tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2 godz. 15 min
Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles
1h 35min
Brochettes de poulet, sauce au kiwi
1 godz. 15 min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40 Min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Poisson tandoori
2 godz. 40 min
Rôti de bœuf, frites de patate douce et rémoulade au cerfeuil
1h 30 min