Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g de fraises fraîches, coupées en deux
nebo 150 g de fraises surgelées - 20 g de sucre roux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 escalopes de veau (environ 3 mm d'épaisseur)
- farine de blé, pour fariner
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 207 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40 min
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
1 Std. 20 Min
Pancake en verrine, chocolat-banane
35min
Salade pommes de terre, pavé de saumon, flan de légumes et poires au chocolat
55min
Suprême de dinde aux agrumes
3h 30min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
40 min
Tarte flambée halloumi et légumes en spirale
1h 10min
Spaghetti de poire sur lit chocolaté
30 min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1h
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 min
Bœuf à l'orange et nouilles chinoises
1h 30min