Escalope de veau, réduction à la fraise

Escalope de veau, réduction à la fraise

4.4 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
8 portions

Suroviny

  • 150 g de fraises fraîches coupées en deux
    150 g de fraises surgelées
  • 20 g de sucre roux
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 8 escalopes de veau (environ 3 mm d'épaisseur)
  • farine de blé pour fariner
  • 30 g de vinaigre balsamique
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 207 mg
Protein 27 g
Kalorie 888 kJ / 212 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...