Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile d'olive
- 150 g de poireau, coupé en rondelles (environ 5 mm)
- 100 g de bacon, coupés en bandes (environ 5 mm)
- 350 g de filet de dinde, sans peau, coupé en cubes (environ 3 cm)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1280.8 kJ / 307 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 650.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1 Std.
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Riz au poulet et chorizo
35min
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Poulet au vin rouge
55 min