Dinde à la crème, au bacon et au poireau

Dinde à la crème, au bacon et au poireau

4.6 359 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g d'huile d'olive
  • 150 g de poireau coupé en rondelles (environ 5 mm)
  • 100 g de bacon coupés en bandes (environ 5 mm)
  • 350 g de filet de dinde, sans peau coupé en cubes (environ 3 cm)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 brins de ciboulette fraîche ciselés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 650.3 mg
Protein 27.5 g
Kalorie 1280.8 kJ / 307 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 2.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...