Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 180 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- 50 g de crème liquide 35% m.g., et un peu pour la finition
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 754.5 kJ / 180.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 526 mg
Alternativní recepty
Velouté de topinambour
45 min
Soupe d'alpage
40min
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Soupe complète de légumes et merguez
40min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté de châtaignes et céleri
40min