Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco di piccole dimensioni (1-1,5 cm)
- 100 g di pomodori datterino maturi a metà
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di pasta tipo penne (cottura 10 min.)
- 10 - 20 g di pecorino romano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 75.4 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti al tonno
40min
Penne all'arrabbiata
20 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pasta tonno e olive
35 Min
Sugo alla puttanesca
45min