Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 420 g di pomodorini a metà
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di gamberetti freschi sgusciati, puliti dal filo nero e sciacquati
- 250 g di cozze, senza valve
- 320 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Pasta risottata alle vongole
1h
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Linguine ai gamberoni
30min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Penne con le cozze
1h
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Spaghetti cozze e limone
55min