Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 420 g di pomodorini a metà
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di gamberetti freschi sgusciati, puliti dal filo nero e sciacquati
- 250 g di cozze, senza valve
- 320 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con le cozze
1h 5 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min
Penne con le cozze
1h
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Amatriciana con cozze
55 min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h