![Ensalada de frijoles, aguacate y atún Ensalada de frijoles, aguacate y atún](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b81b8ca0-9f19-4113-847c-aab94f3d3997/Derivates/34ed6335-4847-4031-a7f2-dd65474691e4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 150 g de ejotes
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
- 80 g de aguacate, en cubos
- 250 g de frijoles bayos cocidos, escurrido
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 513.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30 Min
Ceviche de tomate
15 Min
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1u.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Hummus de betabel
30 Min
Ensalada de pepino con pollo salteado
30 Min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 Min
Ensalada fresca de quinoa
25 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Pasta con pesto y pollo
30 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Puré de papa y poro
40 Min