Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 150 g de ejotes
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
- 80 g de aguacate, en cubos
- 250 g de frijoles bayos cocidos, escurrido
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 513.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada fresca de quinoa
25 Min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 Min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Estofado de tocino, pavo y poro
35min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40min
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45min
Pasta con pesto y pollo
30min
Bowl de pollo Shawarma
1 Std.
Sopa de pollo con verduras
40min
Tortilla española baja en grasa
45min