Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 150 g de ejotes
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
- 80 g de aguacate, en cubos
- 250 g de frijoles bayos cocidos, escurrido
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 513.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de garbanzos
20min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25min
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
20min
Sándwiches de ensalada de pollo
50 min
Ensalada de quinoa
25min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1h
Ensalada fresca de quinoa
25min
Ensalada mediterránea con pollo al limón
45min
Pasta al pesto con salmón
40min
Ensalada Italiana
40min
Ensalada de pollo con quinoa
40min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 min