Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 2 branches d'estragon frais, et quelques feuilles pour la finition
- 350 g d'eau
- 20 g de farine bise
- 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 603 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Velouté de cresson à la brousse
35 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Soupe aux champignons des bois
45min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté d'endive
35 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min