Velouté de champignons de Paris à l'estragon

Velouté de champignons de Paris à l'estragon

3.7 106 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • 700 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
  • 2 branches d'estragon frais et quelques feuilles pour la finition
  • 350 g d'eau
  • 20 g de farine bise
  • 1 pincée de gros sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide entière

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Protein 5 g
Kalorie 603 kJ / 145 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...