Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 2 branches d'estragon frais, et quelques feuilles pour la finition
- 350 g d'eau
- 20 g de farine bise
- 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 603 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Potage au poireau
30min
Velouté de champignons et noisettes XXL
40min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Soupe aux champignons des bois
45min
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté d'asperge
30min