Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
-
50
g de crème liquide légère
nebo 50 g de lait demi-écrémé - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 283 kJ / 68 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de chou-fleur
40min
Potage au poireau
30min
Velouté d'endive
35 Min
Velouté d'asperges noisetté
1 godz. 5 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Bouillon d'asperge vitaminé
15min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté d'asperge
30min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Soupe de tomate au basilic
30min