
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'asperges blanches coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
-
50
g de crème liquide légère
nebo 50 g de lait demi-écrémé - 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 68 kcal / 283 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'asperge
30min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'asperges noisetté
1hod. 5min
Velours d'endive à l'orange
35min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Soupe asperge citron
55min
Crème d'endive au colombo
30min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté d'endive
35min
Velouté de tomate
30min