Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola
TM5 TM6

Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Gedeost

  • 12 purløg, frisk
  • 10 g basilikumblade
  • 1 citron, tynde skiver af skallen
  • 150 g gedeost
  • 80 g creme fraiche 38 %
  • ¼ tsk havsalt
  • 2 knivspids sort peber, stødt

Valnødder, Rødbede og Rucola

  • 50 g valnødder
  • 5 - 6 kogte rødbeder, store (ca. 500 g), skrællet (se tip)
  • 180 g rucola
  • 1 spsk valnøddeolie, plus ekstra til drys
  • 2 knivspids havsalt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1016 kJ / 245 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
6 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
341 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty