Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gedeost
- 12 purløg, frisk
- 10 g basilikumblade
- 1 citron, tynde skiver af skallen
- 150 g gedeost
- 80 g creme fraiche 38 %
- ¼ tsk havsalt
- 2 knivspids sort peber, stødt
Valnødder, Rødbede og Rucola
- 50 g valnødder
- 5 - 6 kogte rødbeder, store (ca. 500 g), skrællet (se tip)
- 180 g rucola
- 1 spsk valnøddeolie, plus ekstra til drys
- 2 knivspids havsalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1016 kJ / 245 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 341 mg