
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suppe
- 50 g rødløg halveret
- 30 g olivenolie
- 200 g knoldselleri skåret i mindre stykker
- 400 g gulerødder skåret i mindre stykker
- 1 ½ tsk salt
- 500 g vand
- 100 g kvark i mindre stykker
Urteolie
- 1 spsk blandede urter, tørrede (fx persille, basilikum og oregano)
- 1 fed hvidløg
- 30 g olivenolie
- 1 tsk citronsaft friskpresset
- 1 knivspids sukker
- ¼ tsk salt
- 1 - 2 knivspidser sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 278 kcal / 1163 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Cremet blomkålssuppe
50min
Porre- og kartoffelsuppe
45min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1hod.
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení