Gulerods- og sellerisuppe
TM6 TM5 TM31

Gulerods- og sellerisuppe

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

Suppe

  • 50 g rødløg halveret
  • 30 g olivenolie
  • 200 g knoldselleri skåret i mindre stykker
  • 400 g gulerødder skåret i mindre stykker
  • 1 ½ tsk salt
  • 500 g vand
  • 100 g kvark i mindre stykker

Urteolie

  • 1 spsk blandede urter, tørrede (fx persille, basilikum og oregano)
  • 1 fed hvidløg
  • 30 g olivenolie
  • 1 tsk citronsaft friskpresset
  • 1 knivspids sukker
  • ¼ tsk salt
  • 1 - 2 knivspidser sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
278 kcal / 1163 kJ
Protein
6 g
Tuk
21 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše