Kyllingelevermousse
TM6 TM5

Kyllingelevermousse

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Klaret smør

  • 250 g smør, blødt

Mousse

  • 2 fed hvidløg
  • 2 skalotteløg, halveret (ca. 50 g)
  • 150 g smør, blødt
  • 650 g kyllingelever
  • 100 g brandy
  • 100 g fløde, cirka 48 %
  • 1 tsk havsalt
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • 5 kviste timian, frisk, halveret

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1721 kJ / 417 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
0.8 g
Tuk
39 g
Nasycený tuk
25 g
Sodík
253 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty