Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
TM6 TM5

Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g bacon i tern
  • 80 g ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g tranebær, tørrede
  • 60 g græskarkerner
  • 1 - 2 fed hvidløg, til smag
  • 1 citron, tynde skiver af skrællen
  • 25 g citronsaft, frisk
  • 20 g sherryeddike
    nebo rødvinseddike
  • 40 g honning
  • 1 spsk dijon sennep
  • 1 tsk havsalt
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 500 g rosenkål, trimmet, halveret hvis store

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1614 kJ / 389 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
18 g
Tuk
29 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
423 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty