Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bacon i tern
- 80 g ekstra jomfruolivenolie
- 100 g tranebær, tørrede
- 60 g græskarkerner
- 1 - 2 fed hvidløg, til smag
- 1 citron, tynde skiver af skrællen
- 40 g honning
-
20
g sherryeddike
nebo rødvinseddike - 1 spsk dijonsennep
- 25 g citronsaft, friskpresset
- 1 tsk havsalt
- ½ tsk sort peber, stødt
- 500 g rosenkål, trimmet, halveret hvis store
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1614 kJ / 389 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 423 mg