Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35 min
Risotto champagne e melagrana
50 min
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min