Risotto cacio e pere

Risotto cacio e pere

4.4 53 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 130 g di pecorino Romano a pezzi
  • 30 g di cipolla dorata a pezzi
  • 50 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.1 g
Kalorie 2230 kJ / 533 kcal
Tuk 21.2 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 71.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...