Kompatibilní verze
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di vitello a bocconcini infarinati
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 25 g di vino bianco
- 250 g di brodo di carne
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 500 g di cipolline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 Std. 40 Min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26hod.
Spezzatino al Barolo
5h 40min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min