Courge farcie au risotto d'épeautre crémeux et champignons

2.9 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 600 g d'eau
  • 180 g de graines d'épeautre
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 2000 g de courge butternut coupée en deux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 3 pincées de sel
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 438.9 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 2552.5 kJ / 610.1 kcal
Tuk 21.1 g
Vláknina 15.9 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 96.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...