Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza

Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza

4.4 76 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva
    70 g
  • de chalotas
    80 g
  • de guisantes congelados
    400 g
  • de caldo de pescado
    500 g
  • lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
    4
  • de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
    200 g
  • de chirivías (en dados de 1 cm)
    200 g
  • de cebollino fresco picado
    1 cucharada
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de aceite de oliva (volitelně)
    4 chorritos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 387 kcal / 1617 kJ
Protein 25.34 g
Tuk 23.48 g
Sacharidy 18.53 g
Vláknina 8.41 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...