Kompatibilní verze
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 80 g de chalotas
- 400 g de guisantes congelados
- 500 g de caldo de pescado
- 4 lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
- 200 g de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
- 200 g de chirivías (en dados de 1 cm)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 4 chorritos de aceite de oliva (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1617 kJ / 387 kcal
- Protein
- 25.34 g
- Sacharidy
- 18.53 g
- Tuk
- 23.48 g
- Vláknina
- 8.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Rape a la jardinera
40 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min