Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza

Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza

4.4 80 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 70 g de aceite de oliva
  • 80 g de chalotas
  • 400 g de guisantes congelados
  • 500 g de caldo de pescado
  • 4 lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
  • 200 g de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
  • 200 g de chirivía (en dados de 1 cm)
  • 1 cucharada cebollino fresco picado
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 4 chorritos de aceite de oliva (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 25.34 g
Kalorie 1617 kJ / 387 kcal
Tuk 23.48 g
Vláknina 8.41 g
Sacharidy 18.53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...