
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 berenjenas (aprox. 600 g)
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de aceite de oliva (y un poco más para hornear)
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolleta en trozos
- 300 g de lomos de bacalao desalado
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de queso emmental rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 282 kcal / 1179 kJ
- Protein
- 22.26 g
- Tuk
- 16.98 g
- Sacharidy
- 10.04 g
- Vláknina
- 4.57 g
Alternativní recepty
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 min.
Bacalao con langostinos
1h
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min.
Sepia con ratatouille
1h
Bacalao al horno con brócoli
1h 30 min.
Bacalao con chirlas
45 min.
Berenjenas rellenas de atún
30 min.
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15 min.
Calamares con pisto
45 min.
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 min.
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 min.
Calamares encebollados
1h