Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de tomillo fresco
- 5 - 6 granos de pimienta variada (negra, verde, blanca, rosa)
- 300 g de judías verdes redondas frescas o planas (lavadas, despuntadas y cortadas por la mitad)
- 4 filetes de pez espada (aprox. 800 g) salpimentados
- 50 g de aceitunas verdes sin hueso en rodajas
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra aromatizado al limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caballa con pisto de calabacín
30 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Merluza con calabaza y patata
40 min
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30 Min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35 min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 Min
Pez espada al aroma de mostaza
30 Min
Calamares con pisto
45 min
Salmón en piriñaca
35 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 min