Kompatibilní verze
Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lomo de salmón fresco
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 600 g de lombarda en trozos de 5 cm
- 200 g de patata pelada en trozos
- 1 manzana (sin semillas) en trozos
- 400 g de caldo de verduras
- 1 - 2 chorritos de zumo de limón
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 251.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Crema de lombarda
1h 40min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Guarnición de lombarda
30 Min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 Min
Crema de calabaza con curry
35min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 Min