Kompatibilní verze
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendra cruda sin piel
- 1 mango maduro, en trozos (aprox. 200 g)
- 1 diente de ajo
- 80 g de miga de pan blanco
- 1500 g de agua
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 240 g de arroz basmati
- 1 aguacate en láminas finas
- 18 langostinos cocidos pelados
- ½ cebolla roja en rodajas de 3 mm
- 2 cucharadas de almendra laminada tostada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 3517.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10min
Gazpacho de albaricoques
1h 15 min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Gazpacho de melón
15min
Salmorejo de fresas
30 min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2j 15 menit
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de mango
15min