Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Ingwer, frisch, in Scheiben (2 cm)
- 70 g Sesamöl
- 60 g brauner Zucker
- 45 g Sojasauce
- 60 g Balsamico, dunkel
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen, und etwas mehr zum Garnieren
- 2 Sternanis
- 500 g Spareribs, in einzelne Rippen (ca. 5 cm lang)
- 600 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- 2 EL Weizenmehl (20 g)
- 20 g Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3438 kJ / 822 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30 min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30 min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 godz.
Lammkeule alla Romana
2h 15 min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Gefüllte Koteletts
40 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min