Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fillo
- 130 g di acqua + q.b.
- 280 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- 120 g di cipolla bianca, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
1 - 2
pizzichi di aneto secco
nebo 1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena) q.b. (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1050.8 mg
Alternativní recepty
Burrito di carne
1h 30min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1 Std.
Babaganoush
40 min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Ravioli di magro con salsa di caprino alla menta
1h 30min
Coleslaw
10 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 Std.
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min