Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fillo
- 130 g di acqua + q.b.
- 280 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- 120 g di cipolla bianca, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
1 - 2
pizzichi di aneto secco
nebo 1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena) q.b. (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1050.8 mg
Alternativní recepty
Muffin ai mirtilli con crumble
1h
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Thepla di spinaci
1h
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 min
Nachos gratinati
1h
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min
Soufflé cioccolato e arancia
45 min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)
15min
Curry di ceci (vegan)
1h
Cinnamon rolls
4h
Torta salata funghi e patate
1h 30 min