Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 180 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di macinato vegetariano
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 1000 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi (3-4 mm)
- 280 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 30 g di burro
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 691 mg
Alternativní recepty
Tofu in crosta di sesamo
20min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1h 30min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Chili di seitan (vegan)
30min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3hod.
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Wellington vegetariano
2 Std.
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili (vegan)
40min
Cavolfiore tikka masala
30min