Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 40 g azeite
- 600 g carne de vaca s/ osso (p/ estufar) cortada em cubos (2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 15 g amido de milho
- 250 g água
- 150 g alho-francês cortado em rodelas
- 330 g cerveja preta
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1 c. sopa de molho inglês
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo ½ caldo de carne em cubos (para 0.5l)
Massa
- 150 g farinha de trigo
- 65 g manteiga fria cortada em cubos
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2735.1 kJ / 653.7 kcal
- Protein
- 40.1 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 32.9 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1126.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Recheio de porco lento
5h 30min
Coxas de galinha teriyaki
3 Std. 5 Min
Piza arco-íris vegetariana
1h 40 min
Tarte grega
40 Min
Sopa com pernil de porco fumado
18h 25min
Empanada de carne e azeitonas
1 Std.
Arroz de fiambre com pack-choi
40 Min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5h 30min
Tarte de outono
1h 10min
Empanadas de frango
2h 30min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2h 30min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10u.