Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 40 g azeite
- 600 g carne de vaca s/ osso (p/ estufar) cortada em cubos (2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 15 g amido de milho
- 250 g água
- 150 g alho-francês cortado em rodelas
- 330 g cerveja preta
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1 c. sopa de molho inglês
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo ½ caldo de carne em cubos (para 0.5l)
Massa
- 150 g farinha de trigo
- 65 g manteiga fria cortada em cubos
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2735.1 kJ / 653.7 kcal
- Protein
- 40.1 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 32.9 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1126.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolo de carne crocante
1sa
Recheio de porco lento
5j 30 menit
Empadas de vitela e cerveja preta
9 Std.
Frango em vinho tinto
6h
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Crepes de frango e molho de espargos
45 dk
Torta de espinafres
1sa
Pappardelle de manjericão e azeite de alho
35 dk
Frango com molho de gengibre
1h 20min
Soufflé de cenoura e salsa
1h 20min
Bolo fudge de chocolate
40 dk
Soufflé de atum e cebolinho
1 Std. 5 Min