Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche buns
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g salted butter, softened
- 1 egg
- 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
- ½ tsp sea salt
Cheese filling
- 1 egg
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g fresh ricotta cheese, well-drained, or quark
- 100 g sour cream
- 1 egg white, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1314.9 kJ / 313.1 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 184.5 mg
Alternativní recepty
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Umali
1h 25min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1 godz.
Yoghurt cake
1h 40min
"Little house" slice
6h 30min
Moroccan doughnuts
2 Std. 10 Min
Black forest cake
5h
Apple fritters
1 godz.
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Easy brioche
1h 50min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min