Zařízení & příslušenství
Brioche buns with cheese
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
14 piece
Suroviny
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
184.5 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Polish cuisine: Desserts
6 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Potato Buns
3hod.
Baguette
3hod. 45min.
Choux pastry
1hod.
Artisan potato bread
2hod. 5min.
Citrus and spice spider web cheesecake
6hod. 10min.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min.
Raspberry cloud
12hod. 5min.
Yoyo slice
2hod. 30min.
Polish doughnuts
2hod. 30min.
Chocolate salted caramel petit fours
7hod. 10min.
Polish crêpes
3hod. 35min.
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min.