
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche buns
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour plus extra for dusting
- 80 g salted butter softened
- 1 egg
- 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
- ½ tsp sea salt
Cheese filling
- 1 egg
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g fresh ricotta cheese well-drained, or quark
- 100 g sour cream
- 1 egg white lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 313.1 kcal / 1314.9 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Sodík
- 184.5 mg
Alternativní recepty
Breakfast crescents
3hod. 5min
Jaffa madeleines
30min
Strawberry pudding
2hod. 10min
Black forest cake
5hod.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min
Baked cherry crumble cheesecake
1hod. 25min
Milk bread (Challah)
2hod. 20min
Egg Tarts
50min
Polish doughnuts
2hod. 30min
Brunch bread
1hod. 15min
Super Soft Butter And Milk Buns
2hod. 40min
Tropical upside down pineapple cake
1hod. 10min