
Zařízení & příslušenství
Brioche buns with cheese
Příprava 20min
Celkový 2hod. 30min
14 piece
Suroviny
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
313.1 kcal /
1314.9 kJ
Protein
9.3 g
Tuk
12.3 g
Sacharidy
41.6 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sodík
184.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Polish cuisine: Desserts
6 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland