
Kompatibilní verze
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen met schelp
- verse bieslook fijngehakt, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 64.5 kcal / 271 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 160.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegratineerde coquilles
25min
Soep met zeeduivel en garnalen
1hod.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5hod. 30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min
Choronsaus
20min
Spinazierisotto met asperges
40min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5hod.
Romige erwtensoep
40min
Vitello tonnato
13hod.