Kompatibilní verze
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 160.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Forelmousse
5min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Zalm en venkel risotto
25min
Vitello tonnato
13u.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení