Kompatibilní verze
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 160.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringue spoken
12h 25min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Pompoen vingers
Keine Bewertungen
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Piña Colada sorbet
30 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen