Zařízení & příslušenství
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Příprava 15min.
Celkový 35min.
8 porties
Suroviny
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
160.2 mg
Protein
6 g
Kalorie
271 kJ /
64.5 kcal
Tuk
3.4 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13hod.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Choronsaus
20min.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Žádné hodnocení
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2hod. 10min.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min.
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min.
Mousse van tonijn
10min.
Gegratineerde coquilles
25min.
Gougère-soezen met zalmmousse
25hod. 35min.