Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
nebo 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
nebo ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 41.5 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 406.5 mg
Alternativní recepty
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Prawn Saganaki
35 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min