Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
nebo 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
nebo ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 41.5 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 406.5 mg
Alternativní recepty
Prawn Saganaki
35min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Garlic Turkey Stew
45 min