Zařízení & příslušenství
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
4 halibut fillet, skinless, boneless, (200 g each)cod fillets, skinless (200 g each)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fresh parsley leaves50 g
-
onions sliced (1 cm)300 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
white wine50 g
-
pitted black olives halved50 g
-
bulgur wheat (approx. 20 minutes cooking time)200 g
-
water400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1399 mg
Protein
45 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Catch of the Day
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Prawn Saganaki
35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min