Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
cod fillets, skinless (200 g each)
nebo 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each) - 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 50 g fresh parsley leaves
- 300 g onions, sliced (1 cm)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 Tbsp tomato purée
- 50 g pitted black olives, halved
- 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
- 400 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1399 mg
Alternativní recepty
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min