
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di rafano fresco pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse a metà
- 500 g di funghi champignon piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 560 kcal / 2345 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1hod.
Crêpe
1hod. 15min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Minestra di pomodori con quark
25min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Crema marocchina di fave
35min
Insalata russa di barbabietole
1hod. 10min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Naan al coriandolo
1hod. 15min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min