Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di rafano fresco, pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse, a metà
- 500 g di funghi champignon, piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta, macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2345 kJ / 560 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Hummus
5min
Quiche di asparagi
1h
Lasagne verdi
1h 15min
Pisco Sour
10min
Hummus
10min
Parmigiana di melanzane
2h
Bucatini all'amatriciana
45min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3h 10 min.
Quiche di porro
1h 45min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5min