Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1 cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
- 150 g di farina semibianca
- 75 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di formaggio Appenzeller, a pezzi (2 cm)
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 600 g di asparagi verdi
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco) al naturale
- 3 uova
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1654 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Rösti alla bernese
40 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Polenta ticinese
45 min
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Focaccia alle olive
2h 20 min
Chips croccanti con guacamole
1h
Knöpfli
50 min
Spezzatino alla zurighese
50 min