Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1 cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
- 150 g di farina semibianca
- 75 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di formaggio Appenzeller, a pezzi (2 cm)
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 600 g di asparagi verdi
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco) al naturale
- 3 uova
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1654 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Polenta ai porri con topping di castagne
Žádné hodnocení
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Zuppa di zucca
35 min
Feta al cartoccio
25 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Gulasch
3 Std.
Zuppa di barbabietole
45 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Riso casimiro
45 min