Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1 cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
- 150 g di farina semibianca
- 75 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di formaggio Appenzeller, a pezzi (2 cm)
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 600 g di asparagi verdi
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco) al naturale
- 3 uova
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1654 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Soupe de chalet
40 min
Verdure ripiene
1h 20min
Lasagne
2j
Pizze di cavolfiore e formaggio
1h
Minestrone
45min
Curry di gamberetti con topinambur
45min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Vellutata di pomodori
35min
Insalata di broccoli con pinoli
5min