Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
TM5 TM6

Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
  • 500 g de agua
  • 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
  • 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 30 g de cebolla de verdeo
  • 90 g de aceite de oliva
  • 45 g de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
1653 kJ / 395 kcal
Protein
12.3 g
Sacharidy
29.5 g
Tuk
23.3 g
Nasycený tuk
3.3 g
Vláknina
10.4 g
Sodík
1067.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty