Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 500 g de agua
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de cebolla de verdeo
- 90 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabillo de ternera al chimichurri
2j
Pan artesanal TM6
5h
Flan de coco
5h 40min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
Žádné hodnocení
Yoghurt de vainilla
12h 20min
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4 Std.
Goulash
1 Std. 40 Min
Carbonada
1 Std. 15 Min
Choux y eclairs
1j 30 menit
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2j
Budín de pan
3sa