Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di Sherry (volitelně)
- 60 g di acqua
-
1
cucchiaino di aceto
nebo 1 cucchiaino di aceto di riso - 25 g di zucchero
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 uovo
- 20 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di semi di girasole per friggere
-
2
filetti di sovracosce di pollo disossate e senza pelle
nebo 250 g di petto di pollo a strisce - ½ limone tagliato a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo e zucchine
50min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Pollo al limone
50min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Polpette danesi
50min