Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 100 g di vino bianco secco
-
900
g di brodo di carne
nebo 900 g di acqua + 2 cucchiaini di dado per brodo di carne fatto incasa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 300 g di gamberetti freschi sgusciati
- 400 g di mele a dadini
- 40 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2524 kJ / 603 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 73.4 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20min
Risotto alla castellana
35min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto affumicato
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al salmone affumicato
30 Min