Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de queso gruyère cortado en trozos
- 500 g de cebolla cortada en pluma
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de azúcar
- 20 g de harina
- 40 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 100 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de pollo (para 0,5 l.)
nebo 1 pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.) - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 6 - 12 rebanadas de pan baguette de 3 cm aprox.
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 20.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5min
Guiso de cochayuyo
14 Std.
Budín de atún
50 min
Pisco sour
10min
Sopa Húngara de hongos
30 min
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Sopa de apio y zapallito
35 min
Arroz agridulce con maní y tocino
50 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Risotto con hongos a la cerveza
40 min